Horor u Nišu: Policajci dobili šugu!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor u Nišu: Policajci dobili šugu!

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije upozorio je u svom saopštenju na loše uslove u kojima policajci širom Srbije žive i rade, a kao poslednji u nizu drastičnih primera sindikat navodi svoje kolege iz Niša koji su dobili šugu.

- Prosto je neverovatno da zbog prljavštine i nebrige neko u 21. veku dobije šugu. Međutim, to se dogodilo u prostorijama MUP Srbije u Nišu. U zgradi Vatrogasnog doma u centru Niša, u jednom delu se nalaze prostorije saobraćajne policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Zapad Niš. Spavaonice predviđene za odmor saobraćajaca nisu dugo vremena čišćene, pa se pojavila šuga. Kako smo saznali, kod jednog vatrogasca je potvrđena šuga i on je na bolovanju, dok je još nekoliko vatrogasaca i saobraćajaca na ispitivanju - kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

U prostorijama MUP-a u Nišu pojavila se šuga?

Izvor: Beta, 03.Feb.2017

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije naveo je danas da policajci žive i rade u lošim uslovima i kao primer naveo Vatrogasni dom u centru Niša, gde se navodno pojavila šuga. "Prosto je neverovatno da zbog prljavštine i nebrige neko u 21. veku dobije šugu. Medjutim, to se dogodilo u prostorijama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.