Horor kod Titela: Deda ubio beskućnika šipkom

Izvor: BKTV News, 18.Mar.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor kod Titela: Deda ubio beskućnika šipkom

Starac Branko Jovanović (89) iz Titela tereti se da je ubio beskućnika Safeta F. (42).

Kako je saopštio MUP Srbije, Jovanović je 8. marta ove godine, u svojoj kući u Mošorinu kod Titela, nakon kraće rasprave metalnom šipkom naneo teške povrede opasne po život Safetu F., koji nema mesto prebivališta, već se vodi kao beskućnik. Starca su juče uhapsili pripadnici novosadske policije nakon što je Safet preminuo u bolnici.

Tog kobnog 8. marta Safet je u pijanom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << stanju došao kod Branka. Odmah je počela svađa, a Safet je navodno provocirao domaćina kuće. On je pokušavao da ga otera, ali bezuspešno.

"Safet je znao često da dođe kod Branka. Šta se tog dana desilo da se njih dvojica posvađaju, to nikome nije jasno. Svi u selu znamo Branka kao izuzetno dobrog čoveka. Uvek je bio dekica za primer. Safet je, nažalost, beskućnik i svi smo mu pomagali koliko smo mogli", kaže jedan od meštanina Mošorina.

Svi u selu su ubeđeni da Jovanović nije hteo da ubije Safeta F.

"Verovatno je deda Branku smetalo što je ovaj pijan, a možda mu je pretio ili ga je napao, pa ga je deka u odbrani udario metalnom šipkom, ne očekujući ovakav ishod", dodaje meštanin.

Branko Jovanović je prvo bio osumnjičen za krivično delo teške telesne povrede, ali je, nakon što je Safet prekjuče preminuo u Kliničkom centru Vojvodine, to prekvalifikovano u krivično delo ubistvo. Osumnjičeni je u zakonskom roku doveden na saslušanje nadležnom tužiocu.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

ŠOKANTAN ZLOČIN Starac (90) nikad se u životu nije posvađao, a onda uhapšen zbog sumnje da je NASMRT PRETUKAO BOLESNOG POZNANIKA

Izvor: Blic, 19.Mar.2017, 08:57

Safet F. (42) iz Mošorina kod Titela, koji je preminuo u četvrtak od teških povreda koje mu je zadao Branko J. (90) iz istog mesta, sahranjen je juče na lokalnom groblju u Mošorinu...Starac osumnjičen za nanošenje smrtonosnih povreda je u pritvoru. Ono što je za sada izvesno jeste da je Branko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.