Izvor: RTS, 10.Feb.2021, 12:14

Hapšenje zbog teškog ubistva na Zvezdari

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su i priveli Višem javnom tužilaštvu N. J. (1995) i Đ. R. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.
Sumnja se da su oni, 26. januara ove godine, na Zvezdari, provalili u kuću šezdesetjednogodišnjeg muškarca kome su oštrim predmetom zadali ubodne rane od kojih je muškarac preminuo, saopštio je MUP.
Kako se sumnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oni su potom izvršili premetačinu u kući i udaljili se.
Đ. R. je osumnjičen i da je, u januaru, na području Valjeva, izvršio tri razbojništva – na benzinskoj pumpi i u dve apoteke.
Protiv njega biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENE UBICE SA ZVEZARE Vlasnika kuće nasmrt izboli, pa izvršili premetačinu, jedan od privedenih odranije poznat policiji

Izvor: Blic, 10.Feb.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su i priveli Višem javnom tužilaštvu N. J. (26) i Đ. R. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Nastavak na Blic...

Uhapšeni zbog teškog ubistva na Zvezdari

Izvor: N1 televizija, 10.Feb.2021

Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su i priveli Višem javnom tužilaštvu N. J. (26) i Đ. R. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.