Hapšenje zbog pokušaja ubistva

Izvor: RTS, 11.Apr.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog pokušaja ubistva

Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da su dvojica muškaraca uhapšeni zbog sumnje da su jednom meštaninu Silbaša kod Bačke Palanke sečivom naneli povrede opasne po život.
M. A. (31) tereti se da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju a M. A. (59) da je pomagao u izvršenju tog krivičnog dela, navedeno je u saopštenju, prenosi Tanjug.
U tuči koja je izbila oko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedan sat posle ponoći u jednom lokalu, a nastavljena napolju, teško je povređena jedna osoba, a lakše telesne povrede zadobilo je više njih, uključujući i osumnjičene.
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, kome će biti dovedeni na saslušanje, a policija nastavlja rad na utvrđivanju okolnosti tog događaja, zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.