Hapšenja zbog preprodaje čeličnog otpada

Izvor: BKTV News, 18.Mar.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog preprodaje čeličnog otpada

Policija u Smederevu uhapsila je 13 osoba, dok se za jednom osobom traga, zbog sumnje da su oštetili Železaru Smederevo za 5,7 miliona evra.
Kako je za B92 potvrdio direktor policije Milorad Veljović, uhapšeni su osumnjičeni da su u poslednjih godinu dana, od kada je Železara ponovo u vlasništvu države, protivpravno otuđili čelični otpad u vlasništvu Železare i na druge načine oštetili tu kompaniju za 5,7 miliona evra.
Kako prenosi RTS, među uhapšenima su i odgovorna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << lica iz smederevske firme “Harsko metals” i vlasnici nekoliko privatnih preduzeća. Oni se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja.
Sumnja se da su uhapšeni nezakonito prisvojili oko 200.000 tona čeličnog otpada iz Železare.
Izvor: RTS
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštetili Železaru za 5 miliona evra

Izvor: medio.rs, 18.Mar.2013

Smederevo -- Policija u Smederevu uhapsila je 13 osoba, dok se za jednom osobom traga, zbog sumnje da su oštetili Železaru Smederevo za 5,7 miliona evra.

Nastavak na medio.rs...

Hapšenje u Smederevu u vezi sa Železarom

Izvor: Beta, 18.Mar.2013

BEOGRAD, 18. marta 2013. (Beta) - Policija u Smederevu u ponedeljak je uhapsila 13 osoba, dok se za jednom osobom traga, zbog sumnje da su oštetili Železaru Smederevo za 5,7 miliona evra...Direktor pol.

Nastavak na Beta...

Hapšenja zbog malverzacija u Smederevskoj „Željezari“

Izvor: Capital.ba, 18.Mar.2013

SMEDEREVO, Policija u Smederevu privela je 13 osoba, dok se za jednom osobom traga, zbog sumnje da su oštetili „Željezaru“ Smederevo za 5,7 miliona evra. Direktor policije Milorad Veljović rekao ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.