HOROR: Zbog jedne njive zaklao oca i majku!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2013, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Zbog jedne njive zaklao oca i majku!

Goran (50) od prošle godine često pretio roditeljima da će im ekserom povaditi oči, kaže Nadežda Katić, ćerka ubijenih Leposave (74) i Radoslava Lukića (73) iz sela Lukovica

SVILAJNAC - Brutalno!

- Nemam više ni majku ni oca! Nisam mogla ni da pretpostavim da će moj brat roditelje da zakolje kao zečeve! Onoliko krvi... Umrli su u najgorim mukama, stalno mislim na to kako su dušu ispustili. Moj brat je zaslužio doživotnu robiju. Majka mi je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će o mom bratu Goranu novine da pišu i bila je u pravu. Čak je iz ormana izvadila torbu s garderobom u kojoj su želeli da ih sahranimo. Kao da je nešto naslutila...

Ovako je juče za Kurir započela ispovest Nadežda Katić, ćerka Leposave (74) i Radoslava Lukića (73), koje je u ponedeljak uveče nožem ubio njihov sin Goran (50). U kući Lukića u Lukovici kod Svilajnca okupili su se rodbina i prijatelji kako bi Nadeždi i Goranovoj supruzi Marijani izjavili saučešće.

Mnogo je pio

- Javili su mi da se nešto desilo. Pomislila sam da je Goran ponovo tukao majku i oca. Kad sam stigla, shvatila sam da mojih roditelja više nema... - plačući priča potresena ćerka Nadežda. Nadežda kaže da je njen brat i ranije maltretirao roditelje, a da su problemi počeli prošle godine.

- Moj otac je prodao njivu. Goran je od njega tražio pare, ali ih nije dobio. Čak je mislio da je novac kod mene. Mnogo je pio. Maltretirao je oca i majku, razvaljivao vrata... Mami je pretio da će ekserom da joj izvadi oči. Prijavljivali su ga policiji, a oni su Gorana puštali na slobodu - priča Nadežda.

„Ubio sam ih“

Ona dodaje da je majku ubio u dvorištu, a oca u sobi.

- Majka mi je bila skoro nepokretna, kretala se pomoću štapa. Verovatno su se posvađali, a moj brat je zgrabio nož. Goran je majku ubio u dvorištu. Moj otac je sve video i otrčao je do sobe da pozove policiju, ali, jadan, nije stigao. Goran mu je prišao s leđa i zaklao ga. Brat je potom s nožem u ruci, sav krvav, otišao kod komšije i rekao mu: „Ubio sam roditelje, ubio sam ih“ - kroz suze kaže Nadežda Katić.

Goran Lukić je ranije radio kao kamiondžija, ali je dobio otkaz zbog pijanstva

Ostala sam sama

Bila sam na poslu kad se dogodila tragedija. Čuvala sam jednu baku. Još sam u šoku. Ne mogu da verujem da ih je ubio. I sa mnom se često svađao. Ne znam šta ću sad, ostala sam potpuno sama - priča Marijana, Goranova supruga.

Serija tragedija u Pomoravlju

♦ 20. jul - Aleksandra Nedeljkovića (29) i Srđana Tomića (28) iz Jagodine ubio je pa zapalio žandarm Aleksandar Krstić iz Kraljeva, koji je uhapšen zajedno sa suprugom i saučesnikom.

♦ 28. jul - Ivan Romić (28) ubijen je u kafani „Koliba“ u selu Mijatovac kod Ćuprije. Romićev ubica je još u bekstvu.

♦ 29. jul - braća Bojan (23) i Aleksandar Ivanišević (21) udavila su se u veštačkoj bari nastaloj nakon eksploatacije šljunka kod Varvarina.

♦ 30. jul - Goran Lukić je u porodičnoj kući u selu Lukovica kod Svilajnca ubio majku Leposavu (74) i oca Radoslava (73). Goran je zadržan u policijskom pritvoru.

Nisu hteli da se sele

Uplakana ćerka kaže da su joj se roditelji često žalili na Gorana.

- Plakali su, nisu više mogli da podnesu svađe i maltretiranje. Tešila sam ih i govorila da mu se sklanjaju s puta. Zvala sam ih da se presele kod mene, ali nisu hteli. U ovoj kući su ostarili, u njoj su hteli i da umru... - priča Nadežda.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.