Izvor: Blic, 25.Jan.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U NOVOM PAZARU Petarda raznela bebi šaku

Devojčica stara 18 meseci primljena je danas na hirurškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice sa teškim povredama desne šake prouzrokovanim, kako nezvanično saznajemo, eksplozijom petarde.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", beba je povređena oko podneva u porodičnoj kući u jednom selu nadomak Novog Pazara.

- Roditelji su ispričali da je bebu u krilu držala baba koja joj je u jednom trenutku dala petardu. Da li je petarda već bila zapaljena ili se zapalila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok se dete njome igralo nije jasno, ali je ubrzo eksplodirala i bukvalno devojčici raznela desnu šaku - priča naš izvor.

Roditelji su dete hitno prevezli do novopazarske Opšte bolnice gde su lekari konstatovali kompletno zdrobljavanje palca, kažiprste i dela desne šake.

- Dete je hitno operisano i nakon toga sanitetom, uz pratnju medicinske ekipe, upućeno na Odeljenje za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Instituta za majku i dete u Beogradu - kaže portparolka ove zdravstvene ustanove doktorka Suada Gicić Skenderi.

Kako nezvanično saznajemo, devojčici su već amputirana dva prsta, a lekari u Beogradu će pokušati da sačuvaju treći prst i saniraju teške povrede šake.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

N.Pazar: Petarda bebi raznela šaku

Izvor: B92, 25.Jan.2018

Devojčica iz Novog Pazara, stara oko 18 meseci, zadobila je teške povrede desne šake od eksplozije petarde, zbog čega su joj amputirana dva prsta...Portparolka Opšte bolnice u ovom gradu Suada Gicić Skenderi izjavila je da je dete primljeno oko 13 časova zbog kompletnog zdrobljavanja palca, kažiprsta...

Nastavak na B92...

HOROR U NOVOM PAZARU Petarda raznela bebi šaku

Izvor: Press, 25.Jan.2018

Jednoipogodišnja devojčica teško je povređena kada joj je u ruci eksplodirala petarda. Kako Informer saznaje, detetu je petardu dala baba a nesrećna devojčica ne nije na vreme odbacila od sebe . - Sve se odigralo u jednom...

Nastavak na Press...

Užas u Novom Pazaru: Petarda devojčici raznela šaku

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2018

Devojčica stara 18 meseci primljena je danas na hirurškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice sa teškim povredama desne šake koje su, prema nezvaničnim saznanjima, prouzrokovane eksplozijom petarde...Naime, kako nezvanično saznaje "Blic", beba je povređena oko podneva u porodičnoj kući u jednom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.