HOROR: Jelenin ubica pronađen OBEŠEN?!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Maj.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR: Jelenin ubica pronađen OBEŠEN?!

Bivši robijaš iz Borče, čiji identitet policija još ne saopštava, pronađen je obešen u svojoj kući samo dan nakon što je najavljenjo hapšenje, a policija istražije da li je on eventualno povezan sa monstruouznim ubistvom pevačice Jelene Krsmanović.

Policija smatra da je sumnjivo to što je telo bivšeg zatvorenika pronađeno pošto je iz državnog vrha najavljeno da će ubica Jelene Krsmanović biti uskoro uhapšen, prenosi Kurir. Sudeći prema najnovijim detaljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na garderobi ubijene pevačice – tačnije, na trenerci i na donjem vešu, pronađeni su tragovi DNK i to dve osobe – jedne muške i jedne ženske. Policija pokušava da utvrdi kome pripada pronađena DNK, a dnevni list Srpski Telegraf piše da tužilaštvo trenutno proverava sumnje i da je moguće da je Jelena bila u drugom stanju.

Izvor: Srpski Telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.