HAPŠENjE U NOVOM SADU: Odneli metal sa broda

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENjE U NOVOM SADU: Odneli metal sa broda

Policija je uhvatila na delu dvojicu osumnjičenih za krivično delo teška krađa POLICIJA u Novom Sadu uhvatila je na delu dvojicu osumnjičenih za krivično delo teška krađa. Intervenišući na poziv građana, policija je, brzom intervencijom, pronašla osumnjičene na Beogradskom keju, sa metalnim predmetima koje su, kako se sumnja, ukrali sa jednog usidrenog broda.PROČITAJTE JOŠ: Dve žene osumnjičene za krađe, policija traga za njimaProtiv dvadesetpetogodišnjeg Novosađanina i tridesettrogodišnjaka sa područja Rume biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HAPŠENJE U NOVOM SADU Policija privela muškarce osumnjičene da su ukrali metal sa broda

Izvor: Blic, 30.Sep.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su na delu dvojicu osumnjičenih za krivično delo teška krađa, koji su počinili na jednom usidrenom brodu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.