HAOS USRED BEOGRADA: Marko upucan u obe noge, potraga za napadačem

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS USRED BEOGRADA: Marko upucan u obe noge, potraga za napadačem

Marko I. star 30 godina ranjen je u pucnjavi u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Marko I. star 30 godina ranjen je u pucnjavi u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Na njega je iz pištolja pucao za sada nepoznati napadač. Marko I. je ranjen u obe noge i prevezen je u bolnicu. On nije životno ugrožen, a policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti pucnjave i ranjavanja i identifikaciji napadača. (Pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HAOS USRED BEOGRADA: Izrešetan nekadašnji vođa "Alkatraza"

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2018

Marko Isaković (30), nekadašnji vođa "Alkatraza", upucan je danas kod pijace Đeram. Marko Isaković (30), nekadašnji vođa "Alkatraza", upucan je danas kod pijace Đeram.Za sada nepoznati napadač ranio ga je u obe noge. Marko je hospitalizovan i nalazi se van živote opasnosti.Isaković...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.