HAOS U PRIJEDORU: Starac (73) sam u kući pucao iz automatske puške

Izvor: Kurir, 02.Sep.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U PRIJEDORU: Starac (73) sam u kući pucao iz automatske puške

Pretresom kuće policajci su pronašli dve automatske puške s preklopnim kundakom, šest okvira i jedan tromblonski nastavak za automatsku pušku, devet čaura i određenu količinu metaka

PRIJEDOR - Policajci Policijske stanice Prijedor 2 su u kući V.Đ. (73) meštanina Velikog Palančišta kod Prijedora, pronašli i oduzeli dve automatske puške s preklopnim kundakom, šest okvira i jedan tromblonski nastavak za automatsku pušku, devet čaura i određenu količinu metaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Oružje je pronađeno nakon dojave da V.Đ. puca u svojoj porodičnoj kući u kojoj je iz nepoznatih razloga, kako se policija uverila na licu mesta, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Protiv njega, nakon kompletiranja predmeta sledi izveštaj nadležnom, banjalučkom Tužilaštvu za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o Vukašinu Đakoviću (73) koji je u svojoj sobi dok je bio sam ispalio devet metaka, piše Dnevni Avaz.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.