Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 28.Okt.2010, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupni beg iz tetovskog zatvora

SKOPLJE - Četvorica zatvorenika iz zatvora u Tetovu sinoć su pobegli iz pritvorskog odeljenja, iskoristivši višečasovni prekid struje u ovom regionu. Policija je uspela da uhvati samo jednog od njih.

Radi se o zatvorenicima albanske nacionalnosti, iz tetovskih i gostivarskih sela, optuženi za razičita krivična dela, saopštio je danas MUP Makedonije.

U poslednje dve godine bilo je nekoliko begstava i samoubistava u ovom zatvoru.

U avgustu ove godine iz ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zatvora pobegao je 13- godišnji državljanin Albanije, osumnjičen za ubistvo, koji je bio u pritvoru i za njim policija traga.

U julu 2008. godine pod misterioznim okolnostima preminuo je novinar Vlado Tanevski, koji je bio optužen za masovna ubistva žena, a navodno izvršio samoubistvo davljenjem u kofi sa vodom u svojoj ćeliji.

U aprilu ove godine samoubistvo vešanjem izvršio je 24-godišnji mladić, navodno zbog nepodnošljivih uslova u zatvoru.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.