Izvor: RTS, 08.Feb.2022, 21:36

Gradina, duvan za šmrkanje u plafonu kabine kamiona

Na graničnom prelazu Gradina carinici su otkrili i sprečili pokušaj krijumčarenja 860 kutija duvana za šmrkanje skrivenog u plafonu kamiona, ispod kreveta i ispod gume u prostoru namenjenom za alat.
Pokušaj krijumčarenja ovog akciznog proizvoda koji je sve popularniji, naročito među mladima, otkriven je u kamionu turskih registarskih oznaka koje se iz Nemačke kretao ka Turskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi se u saopštenju Uprave carina.

Carinici su kamion izdvojili za detaljan pregled, a ubrzo se pokazalo da su njihove sumnje bile opravdane.
Tokom kontrole kabine kamiona, carinici su otkrili da se u plafonu, ispod tapacirunga, nalazi tajna pregrada ispunjena kutijama snusa odnosno duvana za šmrkanje.
Kutije duvana za šmrkanje bile su zalepljene jedna za drugu, pa su ih carinici izvlačili iz skrivenog bunkera.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zaplena na Gradini; carinici pronašli duvan za šmrkanje u plafonu kamiona

Izvor: B92, 08.Feb.2022

Beograd -- Carinici su na graničnom prelazu Gradina otkrili i sprečili pokušaj krijumčarenja 860 kutija duvana za šmrkanje skrivenog u plafonu u jednom kamionu...Pokušaj krijumčarenja ovog akciznog proizvoda koji je sve popularniji, naročito među mladima, otkriven je u kamionu turskih registarskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.