Izvor: B92, 11.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goranu Kljajeviću produžen pritvor

Beograd -- Krivično veće Specijalnog suda produžilo je pritvor za dva meseca suspendovanom predsedniku Trgovinskog suda Goranu Kljajeviću

Portparolka suda Maja Kovačević je istakla da je krivično veće suda donelo takvu odluku zbog obimnosti israge i zbog toga što je naknadno stigao zahtev za proširenje istrage protiv optuženih. Tomićeva je precizirala da je pritvor produžen i direktoru preduzeca "Eko produkt 2002" Miki Brašnjoviću, advokatima Nemanji Jolovicu i Jasmini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kojić, sudiji Trgovinskog suda Delinki Đurđević.

Ona je dodala je da je pritvor produžen i direktoru preduzeća "Eko produkt" Milinku Brašnjoviću, direktoru "Kreditno-eksportne banke" Sekuli Pjevčeviću, bivšem generalnom direktoru "Poštanske štedionice" Jelici Živković i policijskom službeniku Generalnog inspektorata MUP Srbije Dejanu Iveziću. Oni su osumnjičeni da su udruženi u zločiniačko udruženje, izvršili više krivičnih dela zloupotrebe službenog položaja, primanja i davanja mita i odavanja službene tajne.

Krivičnom prijavom obuhvaćen je i direktor "C marketa" Slobodan Radulović, koji je nedostupan pravosudnim organima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.