Gledaoci pretukli maloletne fudbalere

Izvor: Blic, 03.Jun.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaoci pretukli maloletne fudbalere

Arilje - Posle nedeljne utakmice kadetske lige između Budućnosti iz Arilja i Takova iz Gornjeg Milanovca došlo je do incidenta u kojem su gledaoci pretukli maloletne gostujuće fudbalere.

Najteže je povređen M. P. (16) na koga je, prema nezvaničnim informacijama, na ulazu u svlačionicu nasrnuo jedan pedesetogodišnjak i udario ga nekoliko puta u glavu i grudni koš.

M. P. je zbog sumnje da je zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potres mozga bio zadržan u bolnici u Gornjem Milanovcu, odakle je juče pušten na kućno lečenje.

Prema svedočenju roditelja napadnutih kadeta Takova, nakon završetka utakmice publika je opkolila decu, a na samom ulazu u svlačionicu trojica odraslih ljudi, među kojima je bio i pedesetogodišnjak, nasrnuli su fizički na mlade fudbalere.

Majka blizanaca koji igraju za klub iz Gornjeg Milanovca, Beba Arsenijević, rekla je da su scene bile jezive.

- Mi smo ulazili u svlačionicu kada je taj pedesetogodišnjak ciljano utrčao i počeo da udara M. P. Onda su dotrčala još dvojica. Jedan je oborio drugo dete, legao preko njega i šutirao ga. Pokušala sam da ga otrgnem, vukla sam ga za košulju. Bio je haos. Trener Takova i ja pokušavali smo da zaštitimo decu, srećom što je policija stigla, jer ko zna šta bi bilo - priča majka fudbalera.

Policija u Arilju je protiv jednog nasilnika odmah podnela prekršajnu prijavu, a dvojicu još nije identifikovala.

U Budućnosti iz Arilja kažu da su uputili javno izvinjenje FK Takovo.

- Dva redara i ja smo pokušali da sprečimo fizički kontakt. Tu je bilo verbalnog duela između isključenog igrača i publike, ali nasilje osuđujem - kaže Goran Ratković, trener Ariljaca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.