Gađao jabuku, pogodio svata u genitalije

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2010, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gađao jabuku, pogodio svata u genitalije

Požeška policija uhapsila je Sašu Jankovića (29), iz Požege, zbog osnovane sumnje da je na svadbenom veselju u domaćinstvu Branka B., u selu Otanj, pokušavajući da skine jabuku sa drveta povredio četiri osobe vatrenim oružjem.

Incident dogodio u nedelju tokom svadbenog veselja, kada je više osoba koristilo vatreno oružje radi ritualnog obaranja "jabuke". Usled nestručnog rukovanja lovačkom puškom - kratežom, za koju uhapšeni Janković nema dozvolu, puška je opalila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prilikom punjenja i preklapanja patrone.

U ovom incidentu najteže je povređen Ivan R. (29) iz Podgorice koji je zadobio prostrelne rane u predelu stomaka i genitalija, a lakše povređeni su Goran L. ( 41), Milivoje R. (51) i Branko B. (40), svi iz Požege, koji su prevezeni u Opštu bolnicu u Užicu radi neophodne lekarske pomoći.

Portparol užičkog Zdravstvenog centra Danijela Vasiljević potvrdila je Tanjugu da je Ivan R. smešten na Odeljenje hirurško-intenzivne nege u Opštoj bolnici i da mu život nije ugrožen, dok je Goran L posle ukazane prve pomoći otpušten na kućno lečenje, a preostala dva pacijenta, koji se pominju u policijskom izveštaju, nisu zatražili pomoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Požeška policija je, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo izazivanja opšte opasnoti, saslušala i Petra Ćirjakovića (32) i Danka Đorđevića (27), obojica iz Arilja, koji su učestvovali u ovom incidentu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranio četvoricu svatova gadjajući "jabuku"

Izvor: S media, 01.Feb.2010

Požeška policija uhapsila je Sašu Jankovića (29), iz Požege, zbog osnovane sumnje da je na svadbenom veselju u domaćinstvu Branka B, u selu Otanj, nestručnim rukovanjem lovačkom puškom povredio četvoricu svatova. ..U današnjem saopštenju užičke Policijske uprave navodi se da se incident...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.