GI SDP: Očekujemo da se pronađu ubice Olivera Ivanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GI SDP: Očekujemo da se pronađu ubice Olivera Ivanovića

Građanska inicijativa SDP pozvala je danas buduće kosovske vlasti da pronađu nalogodavce i ubice lidera te srpske stranke Olivera Ivanovića, koji je ubijen pre skoro dve godine u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Lideri stranaka koje su pobedile na izborima nagovestili da će im prioritet biti borba protiv kriminala i korupcije i "sve zajednice na Kosovu očekuju da to obećanje ispune, a mi iz GI SDP očekujemo da pronađu nalogodavce i procesuiraju ubice Olivera Ivanovića", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u saopštenju Inicijative.

Kako prenosi Kosovo onlajn, GI SDP podseća da je prošao 21 mesec od kada je ubijen Oliver Ivanović, a da još nema konkretnih rezultata istrage i ubice još nisu identifikovane i uhapšene.

Na kraju saopštenja se ističe da GI SDP očekuje da će moći, kroz institucije, da zahtevaju da se nalogodavci i ubice pronađu i izvedu pred lice pravde.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROŠAO JE 21 MESEC OD UBISTVA LIDERA SDP Građanska inicijativa: Očekujemo da se pronađu ubice

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

SDP pozvala je danas buduće kosovske vlasti da pronađu nalogodavce i ubice lidera te srpske stranke Olivera Ivanovića, koji je ubijen pre skoro dve godine u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.