FILMSKO HAPŠENJE Potera i pucnjava u Novom Sadu, lopov krenuo kolima na policajce

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKO HAPŠENJE Potera i pucnjava u Novom Sadu, lopov krenuo kolima na policajce

Novosadska policija uhapsila je Š. B. (29) koji se tereti za više od 20 krivičnih dela teških krađa i krađa.

Osumnjičeni je sinoć, automobilom, pokušao da pobegne, a u jednom trenutku je, čak krenuo vozeći "zastavu" na službeno vozilo, pa je policija, u znak upozorenja, pucala u vazduh.

Potera se završila na Novom naselju, gde je Š. B. izašao iz auta i bežao pešice.

On je uhapšen, saslušan u službenim prostorijama i odmah sproveden u Okružni zatvor, budući da je za njim bila raspisana centralna poternica Osnovnog suda, zbog izdržavanja kazne zatvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA PUCALA U VAZDUH: U Novom Sadu uhapšen razbojnik, optužen za 20 krivičnih dela!

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015

Osumnjičeni je аutomobilom pokušаo dа pobegne policiji, а u jednom trentuku je, čаk, krenuo zаstаvom nа službeno vozilo, pа je policijа, u znаk upozorenjа, pucаlа u vаzduh..NOVI SAD - Š. B. (29) iz Novog Sada, uhapšen je zbog više od 20 krivičnih delа teških krаđа i krаđа....

Nastavak na Kurir...

Osumnjičen da je automobilom krenuo na policijsko vozilo

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2015

Jedan Novosađanin (29) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio više od 20 teških krađa i da je krenuo svojim automobilom na policijsko vozilo nakon čega su policajci, u znak upozorenja, pucali u vazduh...Osumnjičeni je sinoć pokušao da pobegne automobilom marke "zastava", a potera se završila...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.