Eksplozija u valjevskoj fabrici, tri povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u valjevskoj fabrici, tri povređena

Tri radnika su povređena kada je eksplodirao kotao za parno grejanje u preduzeću za proizvodnju nameštaja "Samedi" u industrijskoj zoni u prigradskom naselju Gorić u Valjevu.

Sinoć oko 22.20 eksplodirao je kotao jačine nekoliko hiljada kalorija koji zagreva dve hale u kojima se proizvode stolice, a od siline eksplozije srušen je deo zida jedne od hala, prenose beogradski mediji.

Zid je pao je na trojicu radnika koji su se nalazili u susednoj prostoriji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Najteže je povređen S.R. (26) iz sela Popučke koji je sa povredama opasnim po život prebačen u Beograd, dok su lakše telesne povrede zadobili tridesetpetogodišnji D.L. i pedesetdvogodišnji M.T. iz Valjeva koji su nakon ukazane prve pomoći zadržani na lečenju u gradskoj bolnici.

Eksplozija je izazvala požar, koji je ugašen u 23.50. Još nema zvanične potvrde o uzroku eksplozije kotla.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Trojica radnika povređena u eksploziji u fabrici nameštaja u Valjevu

Izvor: Kurir, 03.Jan.2015

VALJEVO - Trojica radnika oporavljaju se posle eksplozije kotla za parno grejanje u fabrici za proizvodnju nameštaja "Samedi" u Valjevu, u prigradskom naselju Gorić...Eksplozija se dogodila sinoć u 22.20, nakon čega je izbio požar u jednom pogonu...Zbog teških telesnih provredan jedan radnik je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.