Dženifer ubijena, osumnjičen rođak

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2017, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer ubijena, osumnjičen rođak

Srpska državljanka Dženifer V. (26), koja je nestala 2. februara i od tada traje potraga za njom, najverovatnije je ubijena, a austrijski mediji javljaju da je uhapšen jedan njen rođak zbog sumnje da je počinio zločin!

Tokom istrage policija je naišla na mnoge nejasnoće u Dženiferinom porodičnom okruženju, a početkom ovog meseca Valter Pup, šef Kriminalističke službe Tirola, rekao da se više ništa ne može isključiti, pa tako ni ubistvo! Isključena je, prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Valtera Pupa, jedino mogućnost da je Dženifer dobrovoljno napustila porodični dom, što je potvrdio i Dženiferin brat koji živi u Nemačkoj.

- Dogovarali smo se da se vidimo 4. februara, odnosno dva dana posle njenog nestanka, da idemo zajedno na skijanje. Ona to nikada ne bi dogovorila sa mnom da je imala nameru da nestane - preneo je Dženiferin brat policiji.

U okviru potrage za našom zemljakinjom, istražitelji su sproveli više istraga u okolini Vergla, ali sve te istrage su dosad bile bez rezultata.

Brat je objasnio i da je brak između Dženifer i njenog supruga sklopljen na dogovor roditelja , pošto su se dve porodice poznavale i bile povezane ranije zaključenim brakovima.

Brat je rekao i da je Dženifer pristala na taj brak i da je sa 21 godinu dobrovoljno izašla pred matičara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

MISTERIOZAN NESTANAK SRPKINJE U TIROLU: Sumnja se da je ubio njen rođak!

Izvor: Kurir, 23.Mar.2017

...Austrijski mediji javljaju da je uhapšen jedan njen rođak zbog sumnje da je počinio zločin!..Dženifer V, koja je živela u Verglu  u pokrajini Tirol,  sa suprugom i dvoje dece od 2 i 4 godine nije se tog drugog februarskog dana vratila sa posla.."Verujemo da  ona više nije živa, ali u ovom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.