Dvojica muškaraca poginula u Zemunu

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica muškaraca poginula u Zemunu

Na Batajničkom putu, u blizini fabrike stakla "Zvezda" u Zemunu, jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća, u kojoj su poginula dvojica muškaraca.

Nesreća se dogodila oko 6 i 40 časova, kada je na dvojicu muškaraca starih 20 i 50 godina, u smeru ka Beogradu, naleteo putnički automobil.

Dvojica poginulih muškaraca pokušali su, nakon izlaska iz autobusa, da pretrče kolovoz na mestu koje za to nije predviđeno, kada je na njih naletela zelena " >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opel vektra".

Za volanom automobila koji je naleteo na pešake nalazio se I.R. (24), koji je sa bratom krenuo na posao.

Prema rečima očevidaca, u trenutku saobraćajne nesreće pešacima je bio zabranjen prelazak kolovoza.

- Mladić koji je vozio automobil koji je udario dvojicu muškaraca imao je zeleno svetlo za slobodan prolaz - rekao je za "Blic" Živan Volarević, vozač koji je u trenutku udesa nailazio iz suprotnog pravca.

On je dodao da su vozač "vektre" i on pokušali posle udesa da pomognu nastradalim pešacima, ali da je već bilo kasno.

Ekipe Hitne pomoći konstatovale su smrt dvojice pešaka.

Istraga o udesu je u toku.



Povezane vesti: Vozač kamiona poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Jagodine Preminula makedonska državljanka nakon udesa kod Bogojevca Poginuo mladić u udesu u Košutnjaku U udesu kod Bačke Topole jedna osoba poginula, druga teško povređena Automobil usmrtio devojku

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica mrtvih u udesu u Zemunu

Izvor: B92, 12.Dec.2011

Beograd -- U naselju 13. maj u Zemunu jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća. U Hitnoj pomoći navode da su poginula dva pešaka...Poginuli imaju 20 i pedeset godina, a nesreća se dogodila kod fabrike stakla 'Zvezda' na Batajničkom putu...Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je rekla da se...

Nastavak na B92...

Dvojica muškaraca poginula u Zemunu

Izvor: CrnaHronika.rs, 12.Dec.2011

Na Batajničkom putu, u blizini fabrike stakla 'Zvezda' u Zemunu, jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća, u kojoj su poginula dvojica muškaraca.Nesreća se dogodila oko 6 i 40 časova, kada je na dvojicu muškaraca starih 20 i 50 godina, u smeru ka Beogradu, naleteo putnički automobil.Dvojica...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Dvojica muškaraca poginula u Zemunu

Izvor: Danas, 13.Dec.2011, 00:43

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutru dogodila u blizini fabrike stakla „Zvezda“ u Zemunu poginula su dvojica muškaraca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.