Izvor: Blic, 10.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mrtvih u sudaru 'golfa' i 'renoa'

Dvoje mrtvih u sudaru 'golfa' i 'renoa'

BEOGRAD - Radovinka Kujundžić (81) i Slobodan Tanasković (77), oboje iz Beograda, poginuli su juče pre podne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Beograd-Kragujevac, u blizini mladenovačkog sela Markovac.

Do nesreće je došlo kada je 'golf', za čijim je volanom bio Ištvan Sabadoš iz Beograda, a koji se kretao iz pravca Topole, iz još neutvrđenog razloga naglo skrenuo na levu stranu puta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tada je direktno udario u 'reno 4', koji je išao iz pravca Beograda, za čijim volanom je bio Tanasković. Sa Tanaskovićem je u 'renou' putovala i Radovinka Kujundžić. Prilikom sudara i vozač i putnica iz 'renoa' zadobili su smrtonosne povrede, dok je vozač 'golfa' sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar.

A. Ž. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.