Dvogodišnjak izujedao devojčicu

Izvor: S media, 28.Jan.2011, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvogodišnjak izujedao devojčicu

Jedan dvogodišnjak nekoliko puta je ujeo drugaricu u šabačkom vrtiću, a zbog težine povreda istragu je preuzela policija, rečeno je danas agenciji Beta u vrtiću.

U šabačkom vrtiću "Bambi" dvogodišnji dečak teže je povredio devojčicu istog uzrasta, ujedajući je po licu, telu i rukama.

Incident se dogodio juče, tokom perioda predvidjenog za spavanje.

Direktorka šabačke Predškolske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ustanove "Naše dete", u čijem je sastavu i vrtić "Bambi", Marica Vuletić, navela je da takav slučaj do sada nije zabeležen u ustanovi.

"Mi imamo više od 3.000 dece i zaista nisam čula da je neko dete izujedalo drugo na takav način. Mogu da kažem da, prema prvim saznanjima, vaspitači nisu krivi za incident, a brzom intervencijom sprečili su da agresivni dečak nanese teže povrede", rekla je Marica Vuletić agenciji Beta.

Prema njenim rečima, dečak koji je ujeo drugaricu živi sa bakom jer mu je majka umrla, a otac je na privremenom radu.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvogodišnjak izujedao devojčicu u vrtiću

Izvor: Mondo, 28.Jan.2011

Jedan dvogodišnjak nekoliko puta je ujeo drugaricu u šabačkom vrtiću, a zbog težine povreda istragu je preuzela policija.

Nastavak na Mondo...

Policija ispituje kako je devojčica izujedana

Izvor: Blic, 29.Jan.2011, 01:05

ŠABAC - Dvogodišnju devojčicu N. O. izujedao je po licu, rukama i leđima i izgrebao po vratu i licu vršnjak u vrtiću “Bambi” u Šapcu. Ogorčeni što se tako nešto dogodilo u vrtiću Predškolske ustanove “Naše dete” i što vaspitači nisu sprečili incident, porodica je odmah obavestila...

Nastavak na Blic...

Vršnjaci izujedali dvogodišnju devojčicu!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jan.2011

Dvogodišnju devojčicu N. O. izujedao je po licu, rukama i leđima i izgrebao po vratu i licu vršnjak u vrtiću “Bambi” u Šapcu. Ogorčeni što se tako nešto dogodilo u vrtiću Predškolske ustanove “Naše dete” i što vaspitači nisu sprečili incident, porodica je odmah obavestila policiju,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.