Izvor: RTS, 15.Avg.2020, 14:25

Dve saobraćajne nezgode na Ibarskoj magistrali

U dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile na Ibarskoj magistrali povređena je jedna osoba, javljaju reporteri RTS-a.
Jedna osoba je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se nešto dogodila na Ibarskoj magistrali kod kod mesta Majdan. 

Oko 11 časova došlo je još do jedne nezgode, kada je šleper izgubio kontrolu i poprečio se na magistralnom putu. Posle nešto više od sat vremena na deonici Rudnik – Gornji Milanovac za saobraćaj je osposobljena jedna kolovozna traka, a vozila se naizmenično propuštaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Izgubio kontrolu nad šleperom, povređena jedna osoba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020

U dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile na Ibarskoj magistrali povređena je jedna osoba, javljaju reporteri RTS-a...Jedna osoba je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mesta Majdan...Oko 11 časova došlo je još do jedne nezgode, kada je šleper...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DETALJI KARAMBOLA NA IBARSKOJ Šleper izgubio kontrolu i poprečio se na putu. Dok je trajao uviđaj vozač "mazde" se zakucao u džip, a kad su videli šta drži u ruci svi su bili ZATEČENI

Izvor: Blic, 16.Avg.2020, 00:31

U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče oko 11 sati na Ibarskoj magistrali u blizini mesta Majdan, na istom mestu, povređena je jedna osoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.