Dve osobe povređene u udesu na Novom Beogradu

Izvor: Blic, 21.Maj.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u udesu na Novom Beogradu

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u novobeogradskoj ulici Mihaila Pupina i potom su prebačene u Urgentni centar.

Povređen je mladić M. D. (23), koji se trenutno nalazi u hirurškoj ambulanti i devojka A. K. (26), koja se nalazi na ortopedskoj ambulanti, rečeno je Tanjugu u Medija centru Kliničkog centra Srbije.

M. D. je trenutno na ispitivanju, dok je A. K. dobila lake telesne povrede, jer se ugruvala i dijagnostika je u toku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekli su u Medija centru Kliničkog centra Srbije.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura je rekla Tanjugu da je ta služba u 08.30 sati dobila poziv da se dogodila saobraćajna nesreća u Ulici Mihaila Pupina kod Palate federacije i da su dve osobe dobile teške povrede donjih ekstremiteta.

Saobraćajna nesreća se, kako su preneli mediji, dogodila kada je motocikl udario u putničko vozilo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.