Dve osobe povređene u tuči kod Brankovog mosta

Izvor: Blic, 11.Jul.2010, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u tuči kod Brankovog mosta

Dve osobe su rano jutros povređene nožem u tuči u blizini Brankovog mosta u Beogradu, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći doktorka Nada Macura.

Lekari Hitne pomoći su kod Savskog nasipa, na oko 100 metara od Brankovog mosta, u 3.20 časova zatekli pretučene dve osobe, od kojih je jedna bila u besvesnom stanju, kazala je Macura i dodala da su oni prebačeni u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju.

Macura je navela da su ekipe Hitne pomoći tokom noći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << intervenisale 107 puta, od čega je bilo 28 intervencija na javnom mestu.

Tokom noći je intervenisano i u četiri saobraćajne nesreće u kojima je povrede zadobilo pet osoba, od kojih je većina prebačena u Urgentni centar.

Mladić i devojka povređeni su deset minuta posle ponoći kada su na raskrsnici Ulice Džordža Vašingtona i Bulevara despota Stefana motorom udarili u automobil.

Motociklista je povređen u 23 sata u udesu koji se dogodio u Ulici 10. oktobra u Velikoj Moštanici, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

U 20.45 u naselju Železik povređena je devojka na koju je naleteo automobil.

Jedno vozilo prevrnulo se na Lazarevačkom drumu kod fabrike FMP u Železniku, ali je vozač odbio intervenciju, kazali su u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.