Dve osobe poginule kod Kaća, četiri povređene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2011, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule kod Kaća, četiri povređene

NOVI SAD -

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 16.30 dogodila kod Kaća dvojica muškaraca su poginula, a četiri osobe zadobile su telesne povrede, javila je Radio-televizija Vojvodine, a potvrđeno je i agenciji Beta u novosadskoj policiji.

Portparolka policije Mileva Tomić rekla je da je do nesreće došlo kada je vozilo "jugo" koje se kretalo iz Zrenjanina prema Novom Sadu prešlo na drugu kolovoznu traku i direktno se sudarilo sa "zastavom 128", a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se okrenulo i udarilo u "zastavu 101".

Na licu mesta poginuo je vozač "zastave 101" Željko S. (33) iz Čuruga, dok je vozač "juga" Milan P. (76) iz Novog Sada podlegao povredama u Kliničkom centru Vojvodine", rekla je Mileva Tomić.

Ona je dodala da je teške telesne povrede zadobila žena iz vozila "jugo" koja je životno ugrožena i nalazi se na reanimaciji u Urgentnom centru u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su došli izveštači na mestu nesreće, još tri osobe su povređene u nesreći i prevezene su u Urgentni centar.

Put Novi Sad-Zrenjanin još uvek nije prohodan za saobraćaj na deonici između Žablja i Kaća, pa policija vozila preusmerava na alternativne pravce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Kaća

Izvor: RTS, 26.Dec.2011

Dva muškaraca poginula, a četiri osobe povređene, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Kaća. Jedna žena teško povređena...U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Kaća dvojica muškaraca su poginula, a četiri osobe zadobile su telesne povrede, potvrđeno je u...

Nastavak na RTS...

Dvojica poginula, četvoro povređeno u udesu kod Kaća

Izvor: Radio 021, 26.Dec.2011

Željko S. (33) iz Čuruga i Milan P. (76) iz Novog Sada su poginuli, a još četiri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na Zrenjaninskom putu, između Kaća i Žablja.

Nastavak na Radio 021...

DVOJE POGINULO U SUDARU

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011, 02:04

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak veče dogodila na putu između Kaća i Žablja, na Zrenjaninskom putu, život su izgubili Željko S. (33) iz Čuruga i Milan P. (76) iz Novog Sada, dok su četiri osobe s povredama prevezene u novosadsku ....NOVI SAD - Karambol!..U stravičnoj...

Nastavak na Kurir...

Troje poginulo, troje povređeno kod Inđije

Izvor: Blic, 27.Dec.2011

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros nešto pre sedam sati nedaleko od Inđije, poginula su trojica muškaraca, a trojica su teško povređena. ..Do nesreće je došlo kada je „korsa" udarila u „pežo", a kako saznajemo stradala su sva trojica putnika u „pežou", koji...

Nastavak na Blic...

Trojica civila poginula, a trojica poručnika VS povređena kod Inđije

Izvor: Blic, 27.Dec.2011

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros nešto pre sedam sati nedaleko od Inđije, poginula su trojica muškaraca, a trojica su teško povređena. Povređeni su pripadnici Vojske Srbije i a povrede nisu opasne po život...Do nesreće je došlo kada je „korsa" udarila u „pežo",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.