Dva Beograđanina uhapšen zbog droge i oružja

Izvor: NaDlanu.com, 10.Jun.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva Beograđanina uhapšen zbog droge i oružja

M. N. (35) i V. M. (30) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, prilikom hapšenja i prilikom pretresa iznajmljenog stana, kod osumnjičenih je pronađeno oko sedam grama kokaina, oko 0,30 grama marihuane, oko 45 grama smese za razblaživanje i digitalana vagica.

Takođe, prilikom pretresa, pronadjena je i automatska puška AK-47 (kalašnjikov) sa dva okvira >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i više komada municije, kao i više falsifikovanih platnih kartica.

Osumnjičeni M. N. i V. M. će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu Višeg suda u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.