Dulićevom pomoćniku ukinuta mera zadržavanja

Izvor: Studio B, 07.Okt.2012, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulićevom pomoćniku ukinuta mera zadržavanja

Bivšem pomoćniku ministra za prostorno planiranje Srbije Nebojši Janjiću danas je ukinuta mera zadržavanja, pošto je saslušan u tužilaštvu.

Janjić je u Tužilaštvu saslušavan od 12 do 15 sati, rečeno je agenciji Beta.   

Janjić je juče saslušan u policiji, kojoj je zatim bilo naloženo da osumnjičenog za favorizovanje firme "Nuba invest" prilikom izdavanja dozvola za izgradnju optičkih kablova, uz krivičnu prijavu privede u Tužilaštvo za organizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kriminal.   

U vezi s tim predmetom saslušan je i bivši generalni direktor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak, dok bivši ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić nije saslušan jer uživa poslanički imunitet.   

Skupština Srbije sutra treba odluči o ukidanju imuniteta Duliću.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Dulićev pomoćnik pušten na slobodu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2012

Bivšem pomoćniku ministra za prostorno planiranje Srbije Nebojši Janjiću danas je ukinuta mera zadržavanja, pošto je saslušan u tužilaštvu. Janjić je u Tužilaštvu saslušavan od 12 do 15 sati, rečeno je agenciji Beta...Janjić je juče saslušan u policiji, kojoj je zatim bilo naloženo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.