Držao drogu u iznajmljenoj garaži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2012, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Držao drogu u iznajmljenoj garaži

NOVI SAD -

Policija je juče odredila meru zadržavanja Novosađaninu Milošu T. (1990) zbog osnova sumnje da je izvršio tri krivična dela, i to: neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

Osumnjičeni Miloš T. se tereti da je iznajmio garažu u Novom Sadu, u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je policija u februaru pronašla torbu sa oko 250 grama bele supstance, za koju se osnovano sumnja da je opojna droga amfetamin, dva pištolja sa deset metaka, kao i vagicu za precizno merenje.

Posle saslušanja istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu, osumnjičenom je određen pritvor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čantavirci osumnjičeni za teške krađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2012, 16:16

ČANTAVIR -..Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 časova Zlatku K. (1980), Lajošu K. (1990) i Ištvanu D. (1979), svi iz Čantavira, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe, javlja portal subotica.com...Nakon prijave građana da je u toku provala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kako razoružati razularene agresivce?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2012

NOVI SAD -..Do kraja prošle godine na području Policijske uprave Novi Sad registrovano je 68 hiljada komada oružja, a za prvih pet meseci ove godine u odnosu na isti period 20011, zabeležen je skoro isti broj krivičnih dela, oko 40, a odnose se na nedozvoljenu proizvodnjiu, držanje, nošenje i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.