Drugovi Luke Jovanovića najavili blokadu mosta

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugovi Luke Jovanovića najavili blokadu mosta

PRIJATELjI preminulog Luke Jovanovića najavili su da će blokirati danas u 18 časova Brankov most. Na ovaj način pokušavaju da pozovu ministra policije Nebojšu Stefanovića da im se pridruži u protestu na mostu i da im da podršku, a sve u cilju pronalaženja ubice mladića. Ukoliko ministar ne dođe u 17 časova na najprometniji most u Beogradu - Lukini drugovi zaustaviće saobraćaj sat vremena kasnije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Roditelji Luke Jovanovića razgovarali sa Stefanovićem, odustali od protesta!

Izvor: Press, 13.Avg.2014

Novinari su nakon sastanka upitali oca preminulog, Bojana Jovanovića, da li sada idu na Brankov most, gde je trebalo da bude održan protest, na šta je on odgovorio da "ne idu na most, već na neko drugo mesto". ..Ranije danas, prijatelji Luke Jovanovića pozvali su građane da se okupe na Brankovom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.