Donji veš ispunjen sa 30 hiljada neprijavljenih evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2021, 15:49

Donji veš ispunjen sa 30 hiljada neprijavljenih evra

Carinici su danas na graničnom prelazu Gradina od austrijskih državljana turskog porekla zaplenili neprijavljenih 53,5 hiljada evra od čega je 30.000 bilo sakriveno u brushalteru i ispod pantalona.

Uprava Carina saopštila je da su evre preko dozvoljenog limita pokušali da prokrijumčare majka i sin koji su "folksvagenom amarok" putovali ka svojoj matičnoj zemlji.

Carinskoj kontroli prijavili su lični prtljag i 7.000 evra da bi zatim u ličnoj torbici tridesettrogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sina bilo otkriveno 23,5 hiljada evra, a u postavi ranca šezdesetogodišnje majke još 20.000 evra.

"Ličnim pretresom je kod majke u donjem vešu pronađeno još 30.000 evra i to u brushalteru čije su obe korpice bile napunjene sa po 10.000 evra, ali i u neobičnom pojasu napravljenom od unihop čarape koja je bila ispunjena sa 10.000 evra i zakačena za dugme od pantalona", navodi se u saopštenju.

Putnicima je vraćen dozvoljeni iznos od po 10.000 evra, dok je ostatak zadržan do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Carinici zaplenili 53.500 evra, pokušaj krijumčarenja u donjem vešu

Izvor: N1 televizija, 09.Jun.2021

Uprava carina saopštila je da su carinici, na izlazu prelaza Gradina, zaplenili 53.500 evra, koliko su iznad dozvoljenog limita od po 10.000 evra, pokušali da prokrijumčare majka i sin.

Nastavak na N1 televizija...

Neprijavljene evre carinici na Gradini otkrili u donjem vešu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jun.2021

53.500 evra je zaplenjeno na Graničnom prelazu Gradina, a kako saopštavaju iz Uprave carina, njih su carinici pronašli na nekoliko zanimljivih mesta - u postavi ranca i pretresom 60-godišnje žene koja je deo novca sakrila u brushalteru koji je nosila na sebi i u pojasu od unihopa koji je bio zakačen...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.