Dilovao heroin i krao po Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2009, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dilovao" heroin i krao po Subotici

SUBOTICA - Subotička policija privela je Alselma F. (29) iz tog grada u čijem stanu su pronađena 42,40 grama heroina upakovana u 83 paketića.

Alselm F. osumnjičen je za krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Osumnjičeni je od nepoznate osobe nabavio veću količinu heroina koju je u svom stanu prepakivao u paketiće, a zatim prodavao na teritoriji Subotice.

Alsem F. je saslušan i uz odgovarajuću krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijavu priveden istražnom sudiji Okružnog suda u Subotici.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici takođe su odredili meru zadržavanja Tomasu Č. (18) iz Zrenjanina i Miroslavu V. (26) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe.

Osumnjičeni su u periodu od juna do septembra ove godine izvršili teške krađe na štetu Doma zdravlja i obdaništa u Subotici, iz kojih su odneli novac, monitore, DVD plejere, koje su zatim prodavali i od dobijenog novca kupovali narkotike.

Tomas Č. i Miroslav V. su saslušani i uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici, koji je Miroslavu V. odredio pritvor do 30 dana, kaže se u saopštenju policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.