Izvor: RTV 5, 27.Jul.2012, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica bolje, ali i dalje životno ugrožena

Primarijus dr Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Dečje klinike Kliničkog centra Niš kaže da je devojčica izašla iz neposredne životne opasnosti, da je za sada stabilno, ali da je zbog težine svih povreda i dalje životno ugrožena. Tokom operativnog toka, njoj je zaustavljeno krvarenje, a odstranjene su joj slezina i bubreg.
Podsetimo, ova devojčica, iz za sada neutvrđenih razloga, pre dve noći pala je sa terase na drugom spratu prenoćišta Čair, nekadašnjeg hotela “Centroturist”, gde je boravila sa drugim učesnicima plivačkog kampa. Njeno zapomaganje čuli su treneri i odmah obavestili hitnu pomoć koja ju je prebacila u Klinički centar gde je odmah operisana.

Devojčica je pod stalnim nadzorom lekara koji se nadaju uspešnom oporavku, saopštava Klinički centar, a uzrok pada zvanično još nije saopšten. 

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.