Devetogodišnji dečak pao sa žičare

Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetogodišnji dečak pao sa žičare

IDRIJA – Devetogodišnji dečak iz nepoznatog razloga pao je sa dvosedne žičare, sa višine približno šest metara i teško se povredio, pa ga je helikopter prebacio u Klinički cenatr u Ljubljani.

Tragedija se dogodila u sredu prepodne oko 10 časova kada su Idrijski policajci dobili informaciju u tragediji na skijalištu Crni vrh .

Policija je na skijalištu otkrila da je dečak pao sa visine od šest metara I teže se povredio, pa je bila potrebna hitna helikopterska >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << intervencija, javljaju slovenački mediji.

Policija i dalje istražuje kako je do pada došlo, a o ovom incidentu obavešten je i istražni sudija.

Nekoliko časova kasnije kako javljaju mediji na skijalištu Kanin teško je povređen 13 godišnji dečak koji je takođe helikopterom prebačen u Ljubljanu.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

DEVETOGODIŠNJI DEČAK PAO SA ŽIČARE

Izvor: Kurir, 02.Feb.2012

IDRIJA – Devetogodišnji dečak iz nepoznatog razloga pao je sa dvosedne žičare, sa višine približno šest metara i teško se povredio, pa ga je helikopter prebacio u Klinički cenatr u Ljubljani...Tragedija se dogodila u sredu prepodne oko 10 časova kada su Idrijski policajci dobili informaciju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.