Futog: Pas izujedao pet osnovaca!

Izvor: S media, 18.Nov.2011, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futog: Pas izujedao pet osnovaca!

U dvorištu Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Futogu, danas oko 16:50 sati pas lutalica četiri dečaka i jednu devojčicu, nanevši im lakše povrede, saznaje S media portal.

Učenici uzrasta od 11 do 15 godina lakše su povredjeni i nakon ukazane medicinske pomoći u futoškoj ambulanti pušteni su kući.

Prema navodima novosadskih medija, pas je, prilikom ulaska u dvorište škole, počeo da juri i ujeda učenike, a uplašena deca su bežala po dvorištu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i hodnicima škole.

Prekršajne prijave za neodgovorne vlasnike

Zemun polje: Devojčica dobro, prijava protiv vlasnika!

Video sam kako životinja u čeljustima drži glavu devojčice

Pas je navodno uspeo i da udje u školsku zgradu, ali ga je spremačica metlom isterala napolje.

Ekipa za hvatanje pasa javnog preduzeća "Čistoća" je oko 18.00 sati uhvatila psa u blizini škole. Pas će narednih dana biti povrgnut ispitivanju kako bi se utvrdilo da li je oboleo od besnila.

Portparolka Doma zdravlja "Novi Sad" Tamara Jakonić izjavila je da deca nisu ozbiljno povredjena i da su im nanete ogrebotine od ugriza i hematomi koje su zadobili prilikom bežanja.

Jakonić je rekla da nije bilo potrebe da se učenici vakcinišu, jer je reč o deci koja su ranije redovno vakcinisana.

Načelnik komunalne inspekcije Srdjan Jakovljev rekao je da su njihovi i veterinarski inspektori takodje učestvovali u hvatanju psa, koji je navodno rase staford terijer.

Jakovljev je rekao da će novosadska policija sprovesti istragu o ovom slučaju.

(S media, Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Futog: Pas izujedao četiri osnovca!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011

Petoro učenika OŠ “Desanka Makimović” u Futogu napao je pas, koji je ušao u školsko dvorište. Deca su lakše povređena i nakon saniranja povreda u ambulanti u Futogu puštena su kući u pratnji roditelja.

Nastavak na Vesti-online.com...

Futog: Pas izujedao osnovce

Izvor: B92, 18.Nov.2011

Novi Sad -- Četvoro učenika Osnovne škole "Desanka Maksimović" u Futogu izujedao je pas lutalica, nanevši im lakše povrede, rečeno je Tanjugu u novosadskoj policiji...Pas je ušao u školsko dvorište za vreme popodnevnog odmora i povredio decu koja su, posle ukazane medicinske pomoći u futoškoj...

Nastavak na B92...

Decu izujedao pas lutalica

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2011

Četvoro učenika Osnovne škole 'Desanka Maksimović' iz Futog izujedao je pas lutalica, nanevši im lakše povrede.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PAS LUTALICA IZUJEDAO UČENIKE U FUTOGU

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011

NOVI SAD - Četvoro učenika Osnovne škole “Desanka Maksimović” u Futogu izujedao je danas pas lutalica, nanevši im lakše povrede, rečeno je Tanjugu u novosadskoj policiji...NOVI SAD - Četvoro učenika Osnovne škole “Desanka Maksimović” u Futogu izujedao je pas lutalica, nanevši im lakše...

Nastavak na Kurir...

Pas lutalica izujedao učenike u Futogu

Izvor: Mondo, 19.Nov.2011, 00:16

Četvoro učenika Osnovne škole “Desanka Maksimović” u Futogu izujedao je danas pas lutalica, nanevši im lakše povrede.

Nastavak na Mondo...

Pas izujedao petoro djece

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2011

NOVI SAD - Petoro učenika Osnovne škole "Desanka Maksimović" u novosadskom pregrađu Futog lakše je povrijeđeno kada ih je u zgradi škole izujedao pas rase staford terijer.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.