Dečak se obesio zbog loših ocena

Izvor: Blic, 18.Nov.2010, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak se obesio zbog loših ocena

Dvanaestogodišnji dečak iz sela Vionica kod Čitluka izvršio je samoubistvo vešanjem, a policijski izvori otkrivaju da bi motiv mogle biti slabe ocene u školi.

Dečak se obesio u kući juče poslepodne, potvrđeno je u policiji. U MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) kažu da su dobili informaciju da je u porodičnoj kući u mjestu Vionica, kod Čitluka, dete izvršilo samoubistvo.

Na lice mesta odmah su upućeni ekipa Hitne pomoći i policijska patrola.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nažalost, doktor je po dolasku mogao samo da konstatuje smrt dečaka.

U Tužilaštvu HNK-a potvrđeno je da neće biti rađena obdukcija, pošto je utvrđeno da je dete izvršilo samoubistvo, odnosno da nema krivičnog dela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dječak se objesio zbog loših ocjena

Izvor: RSplaneta.com, 18.Nov.2010

Dvanaestogodišnji dječak iz sela Vionica kod Čitluka izvršio je samoubistvo vješanjem, a policijski izvori otkrivaju da bi motiv mogle biti slabe ocjene u školi. Dječak se objesio u kući u srijedu poslijepodne, potvrđeno je u policiji.

Nastavak na RSplaneta.com...

Osnovac se obesio zbog loše ocene?!

Izvor: Press, 19.Nov.2010, 06:52

M. D. (12) iz Vionice kod Čitluka obesio se kablom računara o dečji krevet na sprat. Policija sumnja da se dečak ubio zbog jedinice u školi .M. D. (12) iz Vionice kod Čitluka pronađen je prekjuče mrtav u svojoj sobi, obešen o krevet na sprat kablom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.