Danas nastavak suđenja Belivukovoj grupi

Izvor: B92, 21.Sep.2023, 10:21

Danas nastavak suđenja Belivukovoj grupi

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi ispitivanjem svedoka trebalo da se nastavi suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pripadnici te grupe terete se za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Danas bi trebalo da svedoči Aleksandra Ž., vlasnica kuće u Surduku u kojoj je, kako se navodi u optužnici, spaljeno telo Gorana Mihajlovića.

Aleksandra Ž. je inače supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Radoja Ž. rodjaka navodnog vodje kavačkog klana Radoja Zvicera.

Početkom sedmice na suđenju je ispitan i I.S., kojeg su pripadnici grupe, kako se sumnja, silovali i zlostavljali u bunkeru na stadionu FK Partizan.

Tokom njegovog svedočenja suđenje je bilo zatvoreno za javnost.

Pre oštećenih i svedoka ispitani su okrivljeni-saradnici Bojan Hrvatin, Nikola Spasojević i Srđan Lalić koji su se nagodili sa tužilaštvom da za manju kaznu zatvora pričaju svoja saznanja o krivičnim delima za koja se grupa tereti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na suđenju Belivukovom klanu otkriveni spisi sa pretresa: Šta je sve pronađeno kod optuženih?

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2023, 08:04

U Specijalnom sudu u Beogradu na suđenju organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića prikazana su pisana dokumenta iz spisa tog predmeta.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.