Daj pare, ili puštam tvoj seks-snimak

Izvor: Blic, 23.Sep.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daj pare, ili puštam tvoj seks-snimak

Amerikanac Džejms Entoni Stivens (50), fotograf i lovac na talente u modelingu, uhapšen je juče u Beogradu jer je od jedne Srpkinje tražio novac da na određenom sajtu ne objavi njene kompromitujuće fotografije i snimke.

Policija je Stivensa privela zbog sumnje da je pomenutim ucenjivanjem izvršio krivično delo prinude. Naime, kako se navodi u zvaničnom saopštenju MUP-a, Amerikanac je u julu ove godine u umetničkom ateljeu u Kotoru, uz pristanak oštećene, napravio set >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotografija i snimaka na kojima je ona bila naga. Sumnja se da je potom od devojke tražio 400 evra kako fotografije i snimke ne bi objavio na internetu. Ucenjena devojka mu je dala 250 evra i fotoaparat.

Pohlepa

Pohlepa je, međutim, došla Stivensu glave. On je, u međuvremenu, na jednom sajtu postavio dva kompromitujuća snimka oštećene, a potom joj zatražio još 350 evra kako ne bi postavio i video i foto materijal. Ipak, u nameri da i drugi put pod prinudom otme novac od devojke, policija je privela Amerikanca. On je priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Imajući u vidu da postoji sumnja da je osumnjičeni oštetio na ovaj način više osoba, policija poziva potencijalne oštećene, koji ga prepoznaju na fotografiji, da se jave na telefon 011-279-74-75 - kaže se u saopštenju MUP.

Modeling

Džejms Entoni Stivens na svom Fejsbuk profilu ističe da je izvršni direktor “Crazy Fast Productions”, nezavisne producentke firme koja se bavi izrađivanjem programa za televizije, pravljenjem muzički spotova i kratkih predstavljanja manekenki i modela.

“Počeli smo sa radom 2009. godine i radili smo u Los Anđelesu, Nici, Minhenu i Pragu”, navodi se na Fejsbuk profilu firme.

Umesto putovanja i druženja sa lepoticama, Amerikanac je dobio 30 dana pritvora, nakon kojih će sačekati eventualno podizanje optužnice i suđenje u Srbiji.

Lični trener Robina Vilijamsa?!

Na živopisnom Stivensovom profilu nalazi se i fotografija na kojoj, navodno, Amerikanac pozira sa poznatim komičarem Robinom Vilijamsom. “Lični trener Robina Vilijamsa sredinom 90-ih”. Ipak, pitanje je da li je ova fotografija autentična.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.