Izvor: B92, 15.Apr.2009, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić posetio povređenog policajca

Beograd -- Ministar policije Ivica Dačić obišao je danas saobraćajnog policijaca Aleksandra Dimitrijevića, koga je povredio nesavesni vozač.

Dimitrijević (26) udaren je juče automobilom na uglu ulica Vojislava Ilića i Glasinačke u Beogradu, gde je bio na dužnosti, zatim je prevezen u Urgentni centar, gde su konstatovane lake telesne povrede. Vozač "golfa" koji je u Beogradu naleteo na policajca sinoć se prijavio policiji.

Kako je rečeno u advokatskoj kancelariji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Borivoja Borovića, reč je o Bojanu Klisuri, koji je odlučio da se u pratnji svog advokata prijavi policiji.

Klisura se predao sinoć i određeno mu je zadržavanje zbog krivičnih dela napada na službeno lice i ugrožavanja javnog saobraćaja, rečeno je u MUP-u.

Saobraćajni policajac Aleksandar Dimitrijević povređen je juče ujutru kada je pokušao da zaustavi automobil, ali vozač nije stao, već je oborio policajca i pobegao.

Povređeni Dimitrijević prevezen je u Urgentni centar i konstatovane su mu lake telesne povrede, a prema tvrdnjama očevidaca, vozač je namerno udario policajca.

Ministar obišao i Daničićevu

Ministar Dačić je u Urgentnom centru obišao i Ivanu Daničić iz Novog Pazara na koju je nedavno naleteo policijski džip i obećao da će joj biti pružena sva potrebna pomoć.

Policijsko vozilo je prošle nedelje naletelo na nju, dok je bilo u poteri posle dojave da je na putu prema Sopoćanima došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.