Dačić danas na komemorativnom skupu u Zrenjaninu

Izvor: Blic, 22.Jul.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić danas na komemorativnom skupu u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić prisustvovaće danas u zgradi Policijske uprave u Zrenjaninu komemorativnom skupu poginulom policajcu Aleksandru Rkman i njegovoj sahrani na mesnom groblju u Melencima.

Dačić će, takođe, obići povređenog policajca Ivana Radina u zrenjaninskoj bolnici, saopštiolo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Dačić će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prisustvovati u 10 časova komemorativnom skupu po čijem završetku će sa svojim saradnicima obići povređenog policajca Radina u bolnici, a posle posete u 15 sati na mesnom groblju u Melencima kod Zrenjanina prisustvovaće sahrani Rkmana.

Gradsko veće u Zrenjaninu proglasilo je petak za Dan žalosti zbog ubistva policajca Rkmana (31) koga je hicem iz pištolja u četvrtak ujutro ubio Goran Petrović (30) na spratu kuće u Zrenjaninu, prilikom pretresa koji je policija trebalo da izvrši na osnovu naloga istražnog sudije.

U vatrenom obračunu sa policijom Petrović je pucnjem iz pištolja ranio i policajca Ivana Radina (26), koji se posle ukazane pomoći uspešno oporavlja u zrenjaninskoj bolnici i nije u životnoj opasnosti. Petrović, višestruki izvršilac krivičnih dela, podlegao je ranama koje je zadobio u sukobu sa policijom, a ranjen je njegov otac Dragan, koji se posle lekarske intervencije u bolnici oporavlja kod kuće.

Povezane vesti: Dačić: Ponekad mi je žao što ne postoji smrtna kazna
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.