DS: Ivanović da se brani sa slobode

Izvor: Akter, 12.Avg.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Ivanović da se brani sa slobode

Demokratska stranka (DS) izrazila je danas zabrinutost zbog dužine trajanja pritvora Oliveru Ivanoviću i zatražila od Vlade Srbije da preduzme sve neophodne mere kako bi mu se omogućilo da se brani sa slobode

U saopštenju DS se podseća da će, uz najnovije produženje, Ivanović u pritvoru provesti 22 meseca, što je neopravdano dugo.

Štrajk glađu zahteva da se posebna pažnja posveti i njegovom zdravstvenom stanju, na čemu, isto tako, Vlada Srbije, treba posebno da se angažuje, ocenjuje se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

DS: Ivanović da se brani sa slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2015

Demokratska stranka zatražila je danas od Vlade Srbije da preduzme sve neophodne mere kako bi se lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću omogućilo da se brani sa slobode, izražavajući zabrinutost zbog dužine trajanja pritvora..."Sa poslednjim produženjem Ivanović će u pritvoru provesti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.