DRAMA U ZLATARI: Radnica sprečila pljačku

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U ZLATARI: Radnica sprečila pljačku

Posle pokušaja razbojništva u zlatari u Novom Sadu, uhapšen S. D. (40) iz Rume Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su danas S. D. (40) iz Rume neposredno nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju.On se, kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, tereti da je u jednoj novosadskoj zlatari tražio od radnice da mu pokaže nakit, što je ona odbila. Sumnja se da je zatim S.D. izvadio nož, ali ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << radnica udarila po ruci i izbila nož, nakon čega je pobegao.Pročitajte još - SUKOBIO SE SA RAZBOJNIKOM: Vlasnik zlatare povređen tokom pokušaja pljačke (FOTO) Sumnja se da je on 6.avgusta ove godine takođe pokušao da izvrši razbojništvo u jednoj novosadskoj menjačnici. S.D. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OTERALA RAZBOJNIKA: U Zlatari potegao nož, ali...

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su danas S. D. (40) iz Rume neposredno nakon što je pokušana pljačka zlatare...Foto: MONDO/Dragana Todorović Ilustracija..S.D. se tereti, kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, da je u jednoj novosadskoj zlatari tražio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.