Izvor: S media, 05.Jun.2013, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ U MOSKVI: Šarića i Radulovića tražimo širom sveta (FOTO)

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić u Moskvi učestvuje na Međunarodnoj konferenciji o borbi protiv nezakonitog prometa narkotika, a na pitanje novinara da li Srbija traži Šarića, Radulovića ili bilo koga iz tzv. Šarićeve grupe u Rusiji Dačić je rekao:

"Mi ih tražimo sirom sveta. Tako da je sigurno da tragamo i u Rusiji. Sve ostalo bi bilo nelogično da vam kažem. Tako smo pričali da tražimo Šarića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Južnoj Africi što mu je bila jasna poruka da pobegne iz Južne Afrike".

Premijer Dačić je, takođe, rekao da će u toku 30. zasedanja Međunarodne konferencije za borbu protiv ilegalne trgovine narkoticima imati bilateralne susrete sa načelnikom ruske Federalne službe za kontrolu promete narkotika (FSKN) Viktorom Ivanovom i sa direktorkom američke Agencije za sporovđenje zakona u oblasti narkotika (DEA) Mišel Leonhart sa kojima će razgovarati o saradnji u presecanju puteva droge i hapšenju osumnjičenih za ilegalnu trgovinu narkoticima.

Premijer Srbije je u okviru konferencije izlagao na temu "Međunarodna saradnja u oblasti borbe protiv ilegalne narkopretnje".

(Tanjug)

Foto: Beta/MUP SRBIJE/DS
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Moskva

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dačić u Moskvi: Šarića i Radulovića tražimo širom sveta

Izvor: Press, 05.Jun.2013

Dačić u Moskvi učestvuje na Međunarodnoj konferenciji o borbi protiv nezakonitog prometa narkotika, a na pitanje novinara da li Srbija traži Šarića, Radulovića ili bilo koga iz tzv, Šarićeve grupe u Rusiji Dačić je rekao:.. "Mi ih potražujemo sirom sveta. Tako da sigurno da ih potražujemo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.