Čume ponovo oslobođen za prebijanje supruge!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čume ponovo oslobođen za prebijanje supruge!

Nema dokaza da ste toga dana, u Ulici Višnjički venac suprugu udarili šakom, posle čega je ona pala i glavom udarila u šank, kako se navodi u optužnici - rekla je sudija Trifunović obrazlažući presudu

BEOGRAD -  Svedok-saradnik Ljubiša Buha Čume (50) ponovo je danas oslobođen optužbi da je 3. oktobra 2011. godine tukao svoju suprugu Ivanu Tulović Buhu.

Sudija Prvog osnovnog suda Ana Trifunović u obrazloženju presude, navela je da nema dokaza da je Buha >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ugrožavao spokoj supruge, tako što je počinio nasilje u porodici.

- Nema dokaza da ste toga dana, u Ulici Višnjički venac suprugu udarili šakom, posle čega je ona pala i glavom udarila u šank, kako se navodi u optužnici - rekla je sudija Trifunović.

Ona je dodala i da tužilaštvo ima pravo na žalbu, ali i da će trošković postupka ići na teret budžetskih sredstava.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Čume ponovo oslobođen za prebijanje supruge!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2014

U obrazloženju presude, sudija je navela da nije bilo dokaza da je počinio nasilje u porodici, kao i da je sama oštećena tokom prvog suđenja, posle kod je takođe oslobođen, rekla da se to nije dogodilo

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.