Izvor: Danas, 19.Feb.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek kastriran u napadu

Subotička policija saopštila je da je u naselju Aleksandrovo prijavljen slučaj razbojništva u kome je Karolj.P (43). iz Oroma kastriran. Policija je saopštila da su oštećenom nanete teške telesne povrede konstatovane u bolnici, ali da od oštećenog najverovatnije ništa nije ukradeno.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bizarno i surovo

Izvor: RTV Pink, 18.Feb.2009, 15:37

Policija: Čovek kastriran dok su ga pljačkali . . . Subotička policijska uprava saopštila je danas da je u naselju Aleksandrovo prijavljen slučaj razbojništva na štetu Karolja P. (43) Iz Oroma, koji je u napadu kastriran. .

Nastavak na RTV Pink...

Epilog "kastriranog Subotičanina": Sam sebe kastrirao?!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2009

SUBOTICA - Karolj P. iz Oroma kod Subotice sam je sebe kastrirao, a zatim lažno prijavio da su ga nepoznate osobe kastrirale i opljačkale, saopštila je večeras subotička policija...U saopštenju se navodi da je Karolj P. sam sebi zarezao mošnice i izvadio oba testisa i da je koristio dezinfekciono...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.