Četvrti dan bezuspešne potrage za NESTALIM DEČAKOM

Izvor: Blic, 07.Maj.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti dan bezuspešne potrage za NESTALIM DEČAKOM

Dečak Ognjen Rakočević (11) nestao pre četiri dana u Podgorici još nije pronađen, iako za njiime tragaju policija i više stotina građana.

Pretraga grada i prigradskih naselja biće nastavljena danas, a u akciju su uključeni i helikopteri policije, kao i ronioci koj pretražuju reke Moraču i Ribnicu.

Pročitajte još

Maloletni Rakočević boluje od autizma, a prema informacijama iz porodice iz kuće je izašao rano izjutra.

Skinuo je majicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za sebe i ostavio je pred kućom, na osnovu čega roditelji pretpostavljaju da je otišao na Moraču, jer voli vodu.

Građani koji ga traže nose sa sobom Ognjenovu fotogragrafiju i broj telefona porodice, da bi mogli da jave ako ga pronađu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvrti dan potrage za nestalim dečakom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2016

Dečak Ognjen Rakočević (11) nestao pre četiri dana u Podgorici još nije pronađen, iako za njime tragaju policija i više stotina građana...Pretraga grada i prigradskih naselja biće nastavljena danas, a u akciju su uključeni i helikopteri policije, kao i ronioci koji pretražuju reke Moraču...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.