Četvorostrukom ubici 40 godina zatvora

Izvor: Glas javnosti, Beta, 20.Jun.2009, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorostrukom ubici 40 godina zatvora

VRANJE - Boban Mitić (35) iz Rataja kod Vranja osuđen je juče na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, dvoje dece i tašte. Krivično veće Okružnog suda u Vranju, kojim je predsedavao sudija Goran Despotović, proglasilo je Mitića krivim za četvorostruko ubistvo. Optuženi je tokom postupka priznao ubistvo. Sudija Despotović je u presudi naveo da se „Boban Mitić proglašava krivim zato što je u stanju uračunljivosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 16. marta 2008. godine oko 20.45, u mahali Nikolinci u selu Krševica, u kući svog tasta Blagoja Ristića“ ubio više osoba hicima iz pištolja, koji je neovlašćeno posedovao.

Blaga kazna

Branilac optuženog LJubiša Tomašević izjavio je posle čitanja presude da će uložiti žalbu na presudu. Otac, suprug i deda ubijenih Suzane, Sunčice, Lazara i Anđele Blagoje Ristić izjavio je nakon čitanja presude „da je Bobanu to najmanja kazna i da se, nažalost, izgubljeni životi ne mogu vratiti“, kao i da će se pridružiti krivičnom gonjenju optuženog u građanskoj parnici.

MALO!!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.