Izvor: Danas, 12.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorostruki ubica podlegao povredama

Makedonac Raif Kačar koji je iz ljubomore što ga je devojka ostavila ubio 8. marta u mestu Petšvald na istoku Češke nju, njene roditelje i novog dečka preminuo je juče u bolnici u Ostravi. Kačar je 8. marta sat posle ponoći upao nepozvan na proslavu rođendana oca svoje bivše 25-godišnje devojke, sa kojom ima dvogodišnje dete, u jedan restoran i hicima iz pištolja ubio nju, njenog novog dečka i majku i oca.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Četvrostruki ubica iz ljubomore i sam podlegao povredama

Izvor: 24sata, 12.Mar.2009

Kačar je 8. marta sat posle ponoći upao nepozvan na proslavu rođendana oca svoje bivše 25-godišnje devojke, sa kojom ima dvogodišnje dete, u jedan restoran i hicima iz pištolja ubio nju, njenog novog dečka i majku i oca.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.