Četvoro povređenih u četiri saobraćajne nesreće

Izvor: RTS, 04.Feb.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro povređenih u četiri saobraćajne nesreće

U četiri saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros lakše su povređene četiri osobe.
U udesu, koji se dogodio u 07.02 časova u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića, u centru Batajnice, povređena je jedna osoba, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Jedna žena (28) je povređena sinoć u 20.46 časova u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u ulici Strahinjića bana, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i prevezena je u Urgentni centar.
Mladić (20) je povređen u udesu, koji se dogodio u 20.30 časova u Cvijićevoj ulici, i prebačen je takođe u Urgentni centar.
U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 20.08 časova u ulici Triše Keclerovića, povređena je devojka (21), i odvezena u Urgentni centar.
Hitna pomoć intervenisala je prethodne noći 115 puta, od kojih 16 na javnom mestu.
Za pomoć su se najviše javljali astmatičari i hipertoničari, a umerenije osobe u alkoholisanom stanju i osobe koje su učestvovale u tuči.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.